Tässä on teille retro hotelleja! Olen tässä myös merkinnyt hotellit mitkä ovat poistettu, että ei menisi turhaan yrittämään mennä hotelliin. Jos en olisi merkinnyt hotelleja mitkä ovat poistettu niin olisitte seikkaillut monta tuntia kokeilemassa mikä hotelli vielä toimii. Muistakaa mainostaa sivuani että muutkin voivat tutustua uusiin retroihin täältä käsin. Muistakaa käydä vastaamassa kyselyyn ja käydä kirjottelemassa vieraskirjaan, jos tiedät hotelleja niin lähetäppä tuonne vieraskirjaan. Tässä vielä pari hyödyllistä paikkaa jossa kannattaa käydä:

https://www.koodisukka.net

https://habboretrottop.weebly.com

Tai jos halut tehdä oman retron niin ohjeet löydät täältä:

https://retrot.foorumi.biz/f4-ohjeet-vain-retron-tekoon

https://retrot.foorumi.biz/t70-tassa-ohjeet-r63-retron-tekoon

https://guide.palstani.com/t6-r63-retron-teko-ohje-uusi

https://www.koodisukka.net/forums/ohjeet.11/

Tai katso videolta ohjeet:

https://www.youtube.com/watch?v=_50mYJh_pOo osa 1!

https://www.youtube.com/watch?v=k0T7nG0nUy0 osa 2!

Habbo hotelli

 

frank.gifMikä on Habbo Hotel?
Habbo Hotel on online-yhteisö yli 13-vuotiaille pelaajille. Habbossa voit luoda oman hahmon ja sisustaa huoneita. Voit chattailla, tavata uusia ystäviä, järjestää bileitä ja omistaa lemmikkieläimiä. Useista aktiviteeteista ansaitset erilaisia merkkejä ja saavutuksia. Habbo on hauskanpitoa kavereiden kanssa turvallisessa ja mielenkiintoisessa ympäristössä.

 

shop.gifMaksaako Habbon pelaaminen?
Liittyminen Habboon on täysin ilmaista. Voit vierailla kaikissa avoimissa huoneissa mitä löydät, suorittaa tehtäviä, chattailla kavereidesi kanssa - ilmaiseksi Ostamalla Habbo-kolikoita, saat lisäpalveluita käyttöösi, kuten uusia huonekaluja ja HC -jäsenyyden. Vanhempien / huoltajasi luvalla voit käyttää eri maksutapoja kolikoiden ostamiseen. Ostotavoista voit lukea lisää >> täältä.
 

parents.gifVanhemmat
Kun olet alle 15 ja haluat pelata Habboa tarvitset vanhempiesi luvan siihen. Pyydä heitä lukemaan tämä info läpi, jotta he ymmärtävät millainen palvelu Habbo on. Sivuiltamme löytyy myös erityisesti vanhemmille tarkoitettu opas, joka löytyy täältä: Vanhempien opas. Jos vanhemmillasi on muuta kysyttävää ylläpidoltamme, he voivat myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme lähettämällä palautetta ja asiakaspalvelijamme auttavat heitä mielellään.

 

nsmail-staff.gifModeraattorit
Habboa valvoo sen jokaisena aukiolotuntina koulutetut täysi-ikäiset moderaattorit. Habbon ylläpidolla ja moderaattoreilla on aina näkyvissä Staff-merkki josta tunnistat Habbon henkilökunnan. Jos tarvitset moderaattorin apua klikkaa "Apua" -painiketta hotellissa oikeassa yläkulmassa. Moderaattorit voivat auttaa sinua esimerkiksi poistamalla huoneesta, hiljentämällä tai antamalla porttikiellon sinua häiritsevälle henkilölle. Voit itse vaikuttaa paljon siihen että tunnet olosi turvalliseksi Habbossa. Lisää vinkkejä löydät täältä

 

help.gifMitä teen jos minulla on kysymyksiä liittyen Habboon tai ongelmia pelaamisessa?
Löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin täältä: FAQ. Etkö löydä vastausta ongelmaasi sieltä? Lähetä viestiä Habbo Help Toolin kautta asiakaspalvelijoillemme jotka auttavat sinua kaikissa Habboon ja sen käyttöön liittyvissä ongelmissa.
 

stop.gif
Olen alle 13-vuotias, enkö pääse Habboon?
Habbon ikäraja on 10 vuotta, mutta suosittelemme Habboilua yli 13 -vuotiaille. Jos olet alle 13 -vuotias, on hyvä että Habboiluasi seuraa vanhempi sisarus tai huoltajasi joka osaa neuvoa Habbon käytössä.

Anteeksi kopiointini

https://www.habbo.fi

Snowhotelli

 Snowhotelli on suomen suosituin ja pelatuin retro. Snowhotelli (ex-Flow) on uusi Suomalainen retro, tarkoituksena on tarjota kävijöille laadukas ympäristö ajanviettoon. Tämän takia mm. katalogiin ja tapahtumiin on Snowhotellissa panostettu.

Snowhotellia ylläpitää osittain Flowhotellista tuttu henkilökunta, jokainen henkilökunnan jäsen on osaava, ja koulutettu omaan tehtäväänsä hotellissa. Tämä takaa laadukkaimman ja turvallisimman ympäristön kävijöille.


Tekniset tiedot:

 

  • Phoenix 3.11.0 Emulaattori.
  • RevCMS Habbo Theme.
  • Hablix-katalogi, joka on editoitu täysin uuteen uskoon.
  • Muokatut SWF-tiedostot.
  • Lähes kokonaan suomennettu, tavoitteena saada hotelli 99% suomennetuksi.


+/-

Plussat:

+ Osaava & mukava henkilökunta.
+ Laadukas käyttäjäyhteisö.
+ Päivittäin + 400 käyttäjää paikalla.
+ Tapahtumia & säännöllisiä uudistuksia.
+ Kaikki katalogissa olevat wiredit toimivat.
+ Yli 20000 rekisteröityä hahmoa, alle neljän kuukauden aikana.
+ Tehokas Dedikoitu palvelin.



Kuvia Hotellista:


/index


/me


/client

https://snowhotelli.com

HabboTeen

HabboTeen on hotelli joka on samanlainen kuin habbo hotelli, mutta HabboTeen on englantilainen hotelli.

https://habboteen.co.uk

Saarihotelli

R.I.P (saattaa palata)

Force hotel

Force hotelli on aika alhaalla. Force hotellia ei ole päivitetty ollenkaan. Force hotellissa on +5 tyyppiä onlinnessa joka päivä. Force hotelli on monta monta vuotta vanha hotelli joka on mielenkiintoinen.

https://force-hotel.net

Kupla

"Kupla is not a registered trademark of Kuplahotelli in the European Union, the USA, Japan, the People's Republic of China and various other jurisdictions. All rights reserved to their respective owners."

Kupla hotelli on suomalainen retro jossa on +15 käyttäjää online joka päivä. Kuplahotellissa on suomennokset vielä kesken. Kuplahotellissa ei pidetä yhtään kilpailuita tai tapahtumia mikä on aika ikävää.

https://kuplahotelli.net

Zun hotelli

R.I.P (Zun hotelli yhdisty saarihotellin kanssa mutta saarihotelli lopetettiin). (saattaa palata).

Pix hotelli

Pix hotelli on suomalainen retro jossa on +5 tyyppiä online jokapäivä. Pix hotelli on aika hukassa, koska staffeja ja helppereitä ei näy ikinä hotellissa. Omistajakaan ei ole käynyt hotellissa pitkään pitkään aikaan. Pix hotelliin on tullut paljon bugeja, en suosittele pelaamaan koska siellä on niin paljon bugeja.

https://www.pixhotelli.net

Alppila

R.I.P

Suolahotelli

R.I.P

Novahotelli

R.I.P

Flowhotelli

R.I.P

Prohotelli

R.I.P

Kultahotelli

R.I.P

Sitehotelli

R.I.P

Komero Hotel

R.I.P

Cloudhotelli

R.I.P

Datamaa

R.I.P

Rivahotelli

R.I.P

Fresh hotelli

R.I.P

BoomHotelli

R.I.P

Tardis

R.I.P

Rocket

R.I.P

playFatal

R.I.P

RiseHotelli

R.I.P

habbo.guru

R.I.P

Parsdise

R.I.P

Babbo

R.I.P

Fabbo

R.I.P

Zap Hotel

R.I.P

Flyhotelli

R.I.P

Starahotelli

R.I.P

Cola hotel

R.I.P

nethotellif

R.I.P

Sienihotelli

R.I.P

Build hotelli

R.I.P

Craft hotelli

R.I.P

habrockz

R.I.P

Rambohotelli1

R.I.P